HIGHFIVE HUSET

Hvem er vi?

Vi er tre pædagoger, der har et hjerte, der banker varmt for børn og unge, der har brug for en hånd i ryggen.

Fælles for os alle er drømmen om at hjælpe dem ud af angstens tag.  Vi har taget et Cool Kids vejlederkursus, der har givet os flere redskaber i værktøjskassen.

Derud over har vi alle tre mange års praksiserfaring i arbejdet med børn og familier. Vi arbejder på at skabe udvikling og trivsel med de vilkår, de nu engang har.

Gennem årene har vi set mange børn og unge, der er blevet omfavnet af angstens tag. Vi har faglige og personlige erfaringer, og ved hvad der skal til for, at angsten og livskvaliteten kan lære at gå hånd i hånd.

Vi har til sammen en bred vifte af uddannelser bag os, som gør at vi tilsammen kan hjælpe børn og unge tilbage, til den barndom/ungdom det er meningen, de skal leve uden alle de udfordringer, de har pga. angsten.

Vi arbejder ud fra et holistisk og narrativt syn, hvor krop, tanker og følelser hænger sammen. Vi mener, at det vigtigste for at acceptere angsten er, at få en viden om, hvor den sidder i kroppen, hvordan man arbejder og udfordrer den, så angsten ikke spænder ben for videre udvikling.

Vi arbejder både i grupper, individuelt og familieorienteret, da det at have et barn med angst ofte udløser forskellige udfordringer i en familie.

Bettina Nielsen

BAGMENNESKET.DK

Jeanette Larsen

HJERTESAGER.COM

Betina Drescher

BETINADRESCHER.DK

Highfive Huset

Egedal Centret 85, 1. sal
3660 Stenløse

highfiveLogoHaand