HIGHFIVE HUSET

Highfive Hold

I et gruppeforløb hos os deltager, mellem 6-8 børn i nogenlunde samme alder.

Børnene deltager sammen med deres forældre, som også deltager aktivt i programmet. Det er vores overbevisning, at vi opnår det bedste resultat med børnene, ved at arbejde med hele familien.

De børn der går i gruppen vil møde andre børn med lignende udfordringer. De vil kunne spejle sig, føle sig forstået og danne relationer til børn der forstå.

Forældrene har mulighed for at sparre med hinanden og dele de erfaringer, de har gjort sig. I det vi har både børn og forældre sammen i gruppen, får alle fælles strategier og kan derved støtte og motiverer når der arbejdes i dagligdagen. Fælles sprog skaber forståelse.

Gruppeforløbet er bygget op over 8 sessioner af 2 timers varighed. De første 5 sessioner arbejder vi med angst og bekymringer, hvor I får redskaber, I kan arbejde med for at lette hverdagen. De sidste 3 sessioner arbejder vi med at eksponerer angstproblematikken.

Hver gang vi mødes, begynder vi samlet alle sammen. Derefter går børnene for sig, og forældrene for sig. Til sidst samles vi igen, inden vi går hvert til sit med nye hjemmeopgaver. Der vil hver gang være en veksel mellem teori, samtale og øvelser.

I HighFiveforløbene arbejder vi med Cool Kids manualer. Cool Kids er et evidensbaseret og effektivt angstbehandlingsprogram. Et program der er udviklet i Australien og oversat til dansk på angstklinikken for børn og unge ved Århus Universitet.

En metode der introducerer børn, unge og forældre til konkrete metoder og strategier, der kan lette arbejdet med angst og bekymringer.

I HighFive Kids programmet bliver I altid inviteret til en for-samtale for hele familien.

Nogle børn vil have brug for en individuel samtale, der evt. kan foregå i hjemmet, før de er klar til at komme i forløbet.

7-8 år

Mini Highfive

8-12 år

Highfive Børn

Chilled

Inddeles efter alder

1-2

Forældre deltager hver gang

Pris

Inklusive materialer til både barn og forældre

6000 kr.

Highfive Huset

Egedal Centret 85, 1. sal
3660 Stenløse

highfiveLogoHaand